Et udpluk af vores Referencer

Vi sætter en stor ære i, at vores kunder er tilfredse. Derfor sørger vi for, at vi altid er nemme at få fat i, når der er en udfording, der skal løses. Men hvad siger vores kunder selv?

 

pace

Nu skal vi kun fokusere på det vi er bedst til

”Sweco indgik partnerskab med Rackhosting for mere end 4 år siden. Målet var at kunne tilbyde en forbedret performance i driftsmiljøet for de mange kunder, der benytter vores løsninger. Det har vi virkeligt opnået –allerede fra dag 1 efter flytningen.

Den gode oplevelse har betydet, at vi efterfølgende har flyttet vores udviklingsmiljø til Rackhosting. Derfor kan vi langt hurtigere end tidligere skalere op og ned, når behov i udviklings- og testmiljøer ændrer sig. Det er en kæmpe fordel for os.

Som kunde hos Rackhosting er vi samtidig sluppet for en masse administrative opgaver, som slet ikke er vores kernekompetencer (backup, serverdrift, vmware, ressourcer og den slags). Nu skal vi kun fokusere på det vi er bedst til, nemlig at udvikle vores softwareportefølje og blot bede om flere ressourcer når behovet opstår.

Vores tekniske behov er særligt fokuseret på lynhurtig I/O til vores GIS løsninger og komplekse database beregninger, og vi kan her konstatere at Rackhosting på alle tidspunkter har formået at levere varen, med nyeste teknologier og mekanismer og altid opdateret teknik og kompetence. Vi er helt rolige når vi ved at vores platform er i hænderne på et team af professionelle nørder.

De får 1024 bytes ud af 1024 bytes fra GIS&IT, Sweco A/S.”

Lene Lundin, Projektleder
GIS&IT, Sweco A/S


pace

Nu skal vi ikke bekymre os om hardware mere

”Mediehuset Ingeniøren A/S har på få år taget rejsen fra eget serverrum til co-lokation hosting og videre til public cloud med Rackhosting. Første trin i 2013 var udflytning af både servere, firewalls, SAN og netværksudstyr fra eget serverrum med argon-anlæg, køleanlæg, UPS og dieselgenerator. Det gik over alt forventning og gav store besparelser på strøm, serviceaftaler og administration. Samtidig slap vi også for at etablere serverrum, da virksomheden skulle flytte.

I 2016 fortsatte rejsen med public cloud, hvor vi nedlagde vore egne servere og SAN og flyttede det til Rackhostings public cloud CloudCore ENTERPRISE. Samtidig nedlagde vi også vore to backup-systemer og overlod det til Rackhosting som betyder at vi nu har backup hvert 15. minut og kan restore på minutter i stedet for timer. Selve flytningen gik smertefrit, da Rackhosting kunne portere vores VMWare-miljø direkte ind i deres.

Nu skal vi slet ikke bekymre os om hardware mere. Vi skal ikke planlægge og budgettere med udskiftning eller opgraderinger mere, og vi kan skrue op og ned for udstyret og ydelsen, som vores behov kræver. Vi kunne også afskaffe dyre serviceaftaler på udstyret. Alle vore servere stod dengang foran en dyr udskiftning, og vore egne målinger viser, at de nye virtuelle servere hos Rackhosting yder væsentligt bedre end vores gamle.

Samarbejdet med Rackhosting har kørt fortrinligt, og vi har aldrig oplevet problemer med hverken stabilitet, performance eller support.”

Jesper Bille Haun, It- og udviklingschef
Mediehuset Ingeniøren A/S


pace

Stabil og hurtig serverdrift

”Jeg har arbejdet sammen med Rackhosting i flere år i forbindelse med større kundeprojekter men også i forbindelse med mine egne, lidt mindre, projekter. Jeg har altid oplevet Rackhosting som værende meget dedikerede og meget hjælpsomme i deres tilgang til at hjælpe kunderne. De sætter altid kundens behov i fokus.
Senest har jeg i forbindelse med mit nye projekt Kalto oplevet en virkelig super service, hvor Rackhosting har gjort alt, hvad de kunne for at hjælpe mit nye iværksætterprojekt. Jeg har altid oplevet stabil og hurtig serverdrift hos Rackhosting.”

Tim Pedersen, Direktør
Pace


UNOIT

Stor tilgængelighed og performance

”Vi har snart haft vores system kørende hos Rackhosting i et års tid, og vi har ikke observeret et eneste tidspunkt, hvor vores system har været utilgængeligt for brugerne. Det er min opfattelse, at systemet altid er oppe. Selv i forbindelse med planlagt opdatering af systemet, har det i de fleste tilfælde været muligt at opretholde fuld drift. Det må jo betragtes som en succes.
Rackhosting har ligeledes været gode til at hjælpe med at forbedre performance for cpu- og disk-tunge operationer. Vores system er meget database-tungt, hvilket stiller særlige krav til performance.”

Kim Jensen, indehaver
UNOIT


dlt

Vi kan varmt anbefale Rackhosting

"Vi har omkring 50 domæner liggende hos Rackhosting og anvender CloudCore Mailscan til vores e-mails. Deres it-løsninger virker rigtig godt, og supporterne plejer at vende tilbage inden for et kvarter, hvis man har et spørgsmål.
Vi har været kunder hos firmaet igennem ti år og kan varmt anbefale andre at benytte Rackhosting, da der er tale om kompetente folk."

Jakob Bestle, direktør
DLT ApS


hjaltelin stahl

Fleksibilitet kombineret med stor driftsikkerhed

"Vi har igennem en årrække anvendt Rackhosting som samarbejdspartner til vores eget site samt kampagnesider på vegne af kunder. Alt hostes i deres cloud, da systemet selv op- og nedskalerer efter den trafik, der opstår. Før var reguleringen af de fysiske servere mere omstændig, så Cloud produktet mindsker absolut vores problemer og sparer tid. Lav loadetid og fleksibilitet kombineret med stor driftsikkerhed, er desuden 100 % vigtigt i forbindelse med kampagner, og firmaets priser finder jeg konkurrencedygtige.

Dennis Blynov, e-Marketing Director
Hjaltelin, Stahl & Co


energistyrelsen

Samarbejdet kører godt

"Goenergi.dk er en kompleks side med mange programmer og servere, hvorfor vi har valgt at give Rackhosting alt ansvar for hosting, vedligehold og drift. Det har vi ikke fortrudt. Der er virkelig er tale om nørder, der går op i tingene! Servermiljøet kører, og vi har oplevet god service og kort responstid, samarbejdet kører godt.

Christian Borup-Larsen, it-projektleder
Go’ Energi

e-mergency

Vi kan varmt anbefale deres services

"Vi har haft et nu 7-årigt samarbejde med Rackhosting og kan varmt anbefale deres services.
Nu er hosting ikke lige det mest sexede, men er bare noget der 'skal spille' - og det må man sige det gør hos Rackhosting.
Hvis der opstår spørgsmål eller problemer (det er jo it) håndteres det top professionelt af deres support og med en sjældent set hurtig respons - alle årets dage, hele døgnet rundt.
Og så er deres produktkatalog helt fantastisk."

Brian Østergaard, indehaver
e-mergency

ANDRE REFERENCER

IT- og Telestyrelsen Propeople D'Angleterre
DHL Danmark Novo Nordisk Elite Model
Kanal 4  Kanal 5 6'eren
Headnet Zitelab Cutfather
Hilton Hotels Ishøj kommune Fritz Hansen A/S
IT-Borger.dk Bedst På Nettet Statens IT
Relationshuset Gekko Forskningens døgn ATP pensionforalle.dk
Noventio media Spis i byen Great Dane
Bygningsstyrelsen Center for Energibesparelser Copenhagen Towers
Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser

 

pace

Stabil og hurtig serverdrift

”Jeg har arbejdet sammen med Rackhosting i flere år i forbindelse med større kundeprojekter men også i forbindelse med mine egne, lidt mindre, projekter. Jeg har altid oplevet Rackhosting som værende meget dedikerede og meget hjælpsomme i deres tilgang til at hjælpe kunderne. De sætter altid kundens behov i fokus.
Senest har jeg i forbindelse med mit nye projekt Kalto oplevet en virkelig super service, hvor Rackhosting har gjort alt, hvad de kunne for at hjælpe mit nye iværksætterprojekt. Jeg har altid oplevet stabil og hurtig serverdrift hos Rackhosting.”

Tim Pedersen, Direktør
Pace