Lidt om os selv

domicil polaroid

En dansk virksomhed med internationalt format

Siden jeg stiftede Rackhosting tilbage i 1998, har fokus været erhvervskunder og god, personlig service.

Dengang var vi blandt de første udbydere af webhoteller i Danmark. Senere udvider vi bl.a. med at hoste servere for danske virksomheder og udvikle hjemmesider til kunder.

Vores første serverkunde fik vi allerede i 1999, det var TvDanmark som i dag hedder SBS/Discovery, og de er stadig kunde hos os, her 15 år senere.

I dag har vi kun 2 forretningsspor, hhv. IT outsourcing og hosting af webapplikationer (websites). Vi kan hoste og administrere næsten alle de udfordringer du kan kaste efter os, lige fra det trivielle IT system til drift af komplekse globale forretningsapplikationer. Og du er i sikre hænder, fordi vores datacentre og infrastruktur bygger på kompromisløs teknik og IT sikkerhed.

Vores infrastruktur er samtidig medlem af verdens største Content Delivery Network eller CDN, og har mere end 200 datacentres ressourcer til vores rådighed. Så når du køber hosting og driftsydelser af os, kan din løsning ikke bare skalere horisontalt som de fleste Clouds tilbyder - den kan også skalere vertikalt og globalt. Vi løber med andre ord, aldrig tør for ressourcer eller tekniske muligheder.

Visionen er at være Danmarks førende erhvervsleverandør af cloud-hosting og altid yde det høje, personlige serviceniveau vi er så kendt for. Vi går ikke bare langt for kunderne, vi er med hele vejen! Hos os kan du altid regne med at få den løsning der er teknisk og økonomisk mest fordelagtig.

Du er altid velkommen til at ringe til os, eller komme forbi til kop kaffe og en snak. Også selvom det blot ender med nogle gode gratis råd.


Tidslinje for Rackhosting ApS

   
timeline-1998 Vi begynder at sælge webhoteller fra en server i USA
tidslinie 5x5
timeline-2000 Vi udvikler CMS-systemet ModuleWEB
tidslinie 5x5
timeline-2001 Rackhosting størst i Danmark på domænesalg
tidslinie 5x5
timeline-2006 Udbud vindes om server-hosting for Videnskabsministeriet og It- og Telestyrelsen
tidslinie 5x5
timeline-2006 Nyt kontor og datacenter i Taastrup
tidslinie 5x5
timeline-2008 Tildeles certifikat for besparelse på 315 ton CO2 årligt gennem virtualisering
tidslinie 5x5
timeline-2011 Grontmij skifter fra intern drift til Rackhosting
tidslinie 5x5
timeline-2011 Rackhosting bliver Gazelle. AA-rating hos Dun & Bradstreet
tidslinie 5x5
timeline-2012 Medieeventen Bigbrother.dk launches på en dynamisk cloud-server hos os
tidslinie 5x5
timeline-2013 Omlægning og udskiftning af alle centrale cluster- og core strukturer med nyeste produkter samt overgang til to-center drift