Referencer
... og udvalgte cases

Vi leverer mange forskellige cloud-løsninger

... og ingen er for små eller for store for os

Vi sætter en stor ære i, at have tilfredse kunder og vi vægter partnerskabet højt.

Vores vision er at være Danmarks førende erhvervsleverandør af cloud-hosting og altid yde det høje, personlige serviceniveau, vi er så kendt for. Og det forpligter. Derfor er vi altid nemme at få fat i, når der er en udfordring eller opgave, der skal løses.

Men hvad siger vores kunder selv?

Sweco Danmark A/S - logo

Nu skal vi kun fokusere på det vi er bedst til

“Sweco indgik partnerskab med Rackhosting for mere end 4 år siden. Målet var at kunne tilbyde en forbedret performance i driftsmiljøet for de mange kunder, der benytter vores løsninger. Det har vi virkeligt opnået –allerede fra dag 1 efter flytningen.

Den gode oplevelse har betydet, at vi efterfølgende har flyttet vores udviklingsmiljø til Rackhosting. Derfor kan vi langt hurtigere end tidligere skalere op og ned, når behov i udviklings- og testmiljøer ændrer sig …”

Læs hele Sweco's case

Nu skal vi ikke bekymre os mere

“Mediehuset Ingeniøren A/S har på få år taget rejsen fra eget serverrum til co-lokation hosting og videre til public cloud med Rackhosting. Første trin i 2013 var udflytning af både servere, firewalls, SAN og netværksudstyr fra eget serverrum med argon-anlæg, køleanlæg, UPS og dieselgenerator. Det gik over alt forventning og gav store besparelser på strøm, serviceaftaler og administration …”

Læs hele Ingeniøren's case

Rackhosting kan levere på tid, pris og kvalitet

Rackhosting er vores mangeårige samarbejdspartner for hosting af sundhedsløsninger. Med overholdelse af den nyeste europæiske lovgivning, intensive fælles godkendelsesforløb og hosting på en super moderne Private Cloud platform med Cisco servere og Nimble Hybrid Flash SAN, er vi vokset både hver for sig og sammen …”

Læs hele Zitelab's case
Cloud løsninger
Vi har egen cloud platform, CloudCore™ ENTERPRISE
Oppetid
Datacenter med mere end 99,99999% oppetid siden 2001!
Backup
Automatisk backup, 96 gange i døgnet!
Overvågning
Overvågning døgnet rundt, året rundt!
Datacentre
Data sikret i flere danske datacentre
Hardware
Altid nyeste server hardware og Flash storage

Fleksibilitet kombineret med stor driftsikkerhed

“Vi har igennem en årrække anvendt Rackhosting som samarbejdspartner til vores eget site samt kampagnesider på vegne af kunder. Alt hostes i deres cloud, da systemet selv op- og nedskalerer efter den trafik, der opstår.

Før var reguleringen af de fysiske servere mere omstændig, så Cloud produktet mindsker absolut vores problemer og sparer tid. Lav loadetid og fleksibilitet kombineret med stor driftsikkerhed, er desuden 100 % vigtigt i forbindelse med kampagner, og firmaets priser finder jeg konkurrencedygtige.

Dennis Blynov, e-Marketing Director
Hjaltelin, Stahl & Co

Stabil og hurtig serverdrift

”Jeg har arbejdet sammen med Rackhosting i flere år i forbindelse med større kundeprojekter men også i forbindelse med mine egne, lidt mindre, projekter. Jeg har altid oplevet Rackhosting som værende meget dedikerede og meget hjælpsomme i deres tilgang til at hjælpe kunderne. De sætter altid kundens behov i fokus.

Senest har jeg i forbindelse med mit nye projekt Kalto oplevet en virkelig super service, hvor Rackhosting har gjort alt, hvad de kunne for at hjælpe mit nye iværksætterprojekt. Jeg har altid oplevet stabil og hurtig serverdrift hos Rackhosting.”

Tim Pedersen, Direktør
Pace

Stor tilgængelighed og performance

“Vi har snart haft vores system kørende hos Rackhosting i et års tid, og vi har ikke observeret et eneste tidspunkt, hvor vores system har været utilgængeligt for brugerne. Det er min opfattelse, at systemet altid er oppe. Selv i forbindelse med planlagt opdatering af systemet, har det i de fleste tilfælde været muligt at opretholde fuld drift. Det må jo betragtes som en succes.

Rackhosting har ligeledes været gode til at hjælpe med at forbedre performance for cpu- og disk-tunge operationer. Vores system er meget database-tungt, hvilket stiller særlige krav til performance.”

Kim Jensen, indehaver
UNOIT

Fortrinlig service!

“Nu har jeg testet serveren i et par uger og det kører fortrinligt. Hastigheden er perfekt og man mærker stort set ikke at det foregår oppe i skyen.

I vinder på at i var villige til at sætte en test op, så jeg kunne se/prøve produktet og jeres service, hvilket var fortrinligt. Fik endda svar hurtigt på mail om aftenen. Keep it up!”

Rasmus Jenner, indehaver/owner
NEXT Transport A/S

Et lille udpluk af vores andre kunder

Som også sætter pris på vores høje serviceniveau