CloudCore MAILSCAN

Undgå SPAM og andre e-mails relaterede trusler med markedets mest intelligente e-mail scanningssystem

De seneste år er SPAM og e-mail relaterede trusler eksploderet i et omfang, der koster store summer for virksomheder. Faktisk kan op mod 90% af alle mails, der sendes kategoriseres som SPAM eller virusinficerede e-mails. Derfor er enhver virksomhed i dag nød til at have et robust e-mail sikrings- og filtreringssystem, der beskytter virksomhedens indgående såvel som udgående e-mail trafik.

Prøv markedets mest intelligente e-mail scanner
CloudCore MAILSCAN avanceret filtrering

Selvlærende filtre gør forskellen

Spammerne bliver dygtigere hver dag – og det skal filtreringssystemerne også. Med CloudCore MAILSCAN får du en filter præcision på hele 99,98 % – helt uden fintuning. Løsningen kommer nemlig med indbyggede selvlærende filtre, der konstant opdrager systemerne til en højere effektivitet. Det sker helt automatisk, uden du skal løfte en finger. Derved bliver filtreringen af e-mails så præcis som muligt, så du aldrig taber gode e-mail.

Med vores SaaS e-mail filtreringssystemer, bliver SPAM håndtering enkel og tidsbesparende, så dine medarbejdere kan koncentrere sig om deres primære opgaver.

Gør en ende på SPAM og Virus én gang for alle

Stop SPAM inden indbakken

Mist ikke vigtige e-mail

CloudCore™ MAILSCAN har en falsk-positiv rate på 0.0001%, eller det samme som mindre end én pr. million e-mail. Det betyder, at hver gang vi fanger 1 million spam mails, er der én e-mail, der fejlagtigt havner i SPAM-filteret.

Det er umuligt helt at undgå fejl og skulle det ske at et “mistænkeligt” nyhedsbrev bliver blokeret, kan du nemt og hurtigt lokalisere den og frigive den via kontrolpanelet med ét enkelt klik.

Kom i gang allerede nu
CloudCore MAILSCAN mister ikke vigtige e-mails
CloudCore MAILSCAN til kontoret

Sænk risici og belastning på dit netværk

CloudCore™ MAILSCAN sikrer dit netværk mod alle e-mail baserede trusler som Spam, Virus, Phishing, Spyware & Malware.

Med vores løsning forhindrer du, at dine medarbejdere ubevidst slipper ondsindet virus ud på dit netværk, eller at de bliver offer for phishing e-mail eller e-mail høst. Samtidig sænker du belastningen netværk og risikoen for, at dine IP adresser bliver blacklistet.

Test CloudCore Mailscan allerede i dag

Priser

på CloudCore MAILSCAN
CloudCore™ MAILSCAN
MDL. PRIS
Grundpris pr. domæne kr. 95,-
Indgående scanning pr. mail-adresse kr. 0,25
Udgående scanning pr. mail-adresse kr. 0,25
Arkivering (både ud & ind) pr. mail-adresse kr. 9,95

Scanning af indgående mail for et domæne med 100 mail-adresser koster således kr. 120,- om måneden. Alle priser er ekskl. moms.